Songcamp 2024

04
/
10
/
2024
1 minuut
No items found.

Meer uit je act halen? Doe mee met Songcamp 2024!

Meer uit je act halen? Doe mee met Songcamp 2024! Overijsselse acts opgelet! Wil jij jouw live-act verder ontwikkelen? Heb je verfrissende ideeën en kun je wel wat hulp gebruiken om deze te realiseren? Vragen op het gebied van bijvoorbeeld podiumtechniek, performance of sound? Schrijf je in voor Songcamp!

Door middel van workshops en professionele begeleiding biedt Songcamp een unieke kans voor artiesten om diepgaande kennis en vaardigheden op te doen. Van 6 tot en met 8 december nodigt Poppunt Overijssel vier acts uit om in Hedon Zwolle aan de slag te gaan met hun creatieve en muzikale plannen. Op basis van wat jouw act nodig heeft zullen we verschillende onderwerpen behandelen. Denk hierbij aan songwriting, performance, techniek, productie of sound.

Locatie: Hedon & Hostel De Basis (overnachting), Zwolle

Data: 6 t/m 8 december 2024

Wat kunnen de deelnemers verwachten?

  • – Kennis maken met andere muzikanten en acts uit de regio
  • – De kans om alle brandende vragen beantwoord te krijgen door een professional
  • – Een eindpresentatie/afsluiting in de kleine zaal van Hedon
  • – Volledig verzorgde overnachtingen bij Hostel De Basis in Zwolle
  • – Catering: ontbijt, lunch & diner

Poppunt Overijssel streeft ernaar om met het Songcamp een dynamische en inspirerende omgeving te creëren waar artiesten hun muzikale talenten verder kunnen ontwikkelen.

Schrijf je in via Sonar

Songcamp is een initiatief van Poppunt Overijssel en de Overijsselse poppodia Hedon Zwolle, Metropool Twente en Burgerweeshuis Deventer.