Deventer Talenthouse Next-Gen

13 okt
10
/
11
/
2024
3 minuten
No items found.

Heb jij al veel geleerd over je passie voor muziek en lijkt het je te gek om dit over te brengen aan nieuwe, opkomende muzikanten?

In dit traject geven wij jou handvatten om als workshopleider aan de slag te gaan. Voor Deventer Talenthouse en andere educatieprojecten binnen het Burgerweeshuis zijn we regelmatig op zoek naar jonge opkomende coaches op gebied van rap, songwriting, produceren en jammen. Omdat we merken dat er veel vraag en enthousiasme is, maar er soms nog bepaalde vaardigheden ontbreken, organiseert Burgerweeshuis samen met Raster op zondag 10 november, Deventer Talenthouse Next-Gen.

WAT GA JE DOEN?
Hoe richt je je workshop sterk in én zorg je dat je deelnemers aanhaken en meedoen? Je leert tijdens een masterclass van Toos Ligtenberg alles over je doelgroep aanvoelen en activeren en krijgt verschillende werkvormen mee. Aansluitend helpt Philip van Vorstenbosch je aan een gedegen verhaal en opzet voor je eigen workshop van kop tot staart. Oftewel: alles om jezelf als workshopleider en je workshop tot een succes te maken! Naast een dag vol kennis, opdrachten en inspiratie, krijg je ook de mogelijkheid om jouw eigenontwikkelde workshop voor een groep te testen.

COACHES
ToosLigtenberg
is een ervaren titaan in de culturele sector. Een professional met allround ervaring zowel op het podium als voor de klas in theater, muziek en  storytelling. Ze weet mensen in beweging te krijgen van de jongsten tot de oudsten. Ze brengt een berg aan kennis en ervaring, deelt werkvormen en leert je hoe je een workshop tot een succes maakt. 

PhilipVorstenbosch, a.k.a. Pivo, geeft al 20 jaar workshops en zit als maker niet stil. Zijn ervaring in onderwijsland geeft hem die extra kennis over hoe je je workshop sterk inricht. Hij gaat de deelnemers persoonlijk op weg helpen hun workshop van kop tot staart in te richten en klaar te maken voor het echte werk. En dat ook nog eens met een frisse stijl die altijd wel de nodige humor meedraagt. Leren terwijl je lol maakt!

WANNEER
- Zondag 10 november 
- 10:00 - 16:30 uur
- Burgerweeshuis
- Gratis deelname

VOOR WIE
- Je hebt al enige tijd ervaring als rapper, producer, vocalist of muzikant.
- Je hebt de ambitie om binnenschools- of buitenschools workshops te geven aan groepen. 
- Je kan en wil anderhalve dag investeren in jouw ontwikkeling alsworkshopdocent.
- Je bent tussen de 20 en 40 jaar. 
- Je woont in Deventer (of omstreken), of hebt een andere relevante link met Deventer.

VERVOLG
Wanneer je mee doet aan deze dag, bieden we je daarnaast de mogelijkheid om je uitgewerkte workshop voor een groep uit te voeren. Je gaat naar huis met feedback op jouw workshop en krijgt een kleine vergoeding voor de tijd die hierin gaat zitten.

INSCHRIJVEN
Je kan je tot en met 28 oktober hier inschrijven.

Vragen? Stuur een mailtje naar kristel@burgerweeshuis.nl.