Ben jij klaar om het Booster-podium te pakken?

10
/
10
/
2024
2 minuten
No items found.

Heb jij altijd al gedroomd om jouw muziek te laten horen aan een live publiek? Dan is dit je kans! Het Booster Festival, hét platform voor opkomend muzikaal talent uit Oost-Nederland, biedt artiesten de mogelijkheid om zich te presenteren aan de Nederlandse muziekindustrie. Aanmelden voor de editie van 2025 kan van 10 tot en met 31 oktober 2024 via checksonar.nl.‍

Booster biedt niet alleen een podium voor artiesten, maar ook de kans om te netwerken met andere artiesten en professionals uit de landelijke muziekindustrie. Dit kan hét startpunt zijn van jouw muzikale carrière!

Over Booster Festival

Booster Festival is dé springplank voor opkomende artiesten uit Oost-Nederland en biedt niet alleen optredens, maar ook een inspirerende muziekconferentie. Artiesten kunnen hun vaardigheden aanscherpen in workshops en feedbacksessies, terwijl muziekliefhebbers gratis showcases kunnen bijwonen van veelbelovende acts.

Het festival vindt in 2025 plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 april in de binnenstad van Enschede. Meer dan 45 talentvolle artiesten uit Overijssel en Gelderland presenteren hun muziek op diverse locaties, waaronder Poppodium Metropool, Theater Concordia en Café Rocks. Toegang tot het showcasefestival is gratis.

Daarnaast is er op zaterdag 5 april een muziekconferentie waar artiesten direct in contact kunnen komen met boekers, managers, programmeurs en producers. Tickets voor de conferentie zijn vooraf te koop, en het volledige programma voor de Booster conferentie wordt begin 2025 bekendgemaakt. Koop nu nog een ticket met early-bird korting!

Showcasefestival

Tijdens het showcasefestival op zaterdag 5 april ontdek je nieuwe artiesten op verschillende podia in Enschede. Het festival biedt een unieke kans om de meest veelbelovende acts uit Oost-Nederland te zien. Onder eerdere deelnemers vinden we artiesten zoals Jeangu Macrooy, NONCHELANGE en CLOUDSURFERS. De showcase-selectie voor 2025 wordt feestelijk gepresenteerd op woensdag 5 februari in het muziekcafé van Metropool Enschede, en deze line-up reveal is gratis toegankelijk.

Muziekconferentie

De muziekconferentie van Booster Festival biedt een uitgebreid programma met workshops, seminars en feedbacksessies. Artiesten kunnen hun netwerk uitbreiden en waardevolle inzichten verkrijgen van ervaren professionals uit de muziekindustrie. Van zakelijke tot creatieve vraagstukken, alles komt aan bod. Booster brengt professionals en artiesten dichter bij elkaar en biedt een laagdrempelig platform voor talentontwikkeling.

Dit jaar zal er op vrijdag 4 april een extra dag aan het Booster Festival toegevoegd worden. Hierover volgt binnenkort meer informatie. Benieuwd naar het Booster Festival? Check de website.

foto: Anne-Marie kok

Gerelateerd nieuws

Bekijk meer nieuws
Geen nieuws items gevonden. Probeer het later nog een keer!