Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Mooie sessie met Het Zesde Metaal aan de IJssel tijdens Hoogtevrees 2017

Hoogtevrees 2017 zit er op, de vierde editie van het festival brengt vrienden, families, muziekliefhebbers, genieters en dagjesmensen naar het Worpplantsoen in Deventer. Met zo’n 10.000 bezoekers over het gehele weekend en schitterend weer kunnen we spreken van een zeer geslaagde editie. Volg Hoogtevrees op facebook voor de mooiste foto- en videoverslagen.

Het Zesde Metaal – Onderbemand @ Hoogtevrees

Kenmerkend aan Hoogtevrees is de relaxte en open sfeer van het festival. Gecombineerd met een programma vol interessante artiesten is het elk jaar weer een fijne toevoeging en festival-in-festival tijdens Deventer op Stelten. De vrijdag stond ook dit jaar in teken van ‘urban’ muziek, waar lokaal en landelijk bekende artiesten als Paul Sinha, Adje en Linde Schöne stonden. De zaterdag en zondag kennen wat meer gitaarwerk, de fijne electronische indiepop van Jo Goes Hunting bijvoorbeeld of de rauwe show van one-man-band Bob Log III werden door bezoekers als hoogtepunten van de zaterdag beoordeeld. De zondag van Hoogtevrees was maximaal genieten van het lekkere weer en betoverende muziek. Sheesham, Lotus & ‘Son namen het publiek mee terug in de tijd van de drooglegging in de VS en Het Zesde Metaal zong in het West-Vlaams wonderschone liedjes, afsluiter DAAU verraste het publiek met avontuurlijke klanken.

Hoogtevrees is onderdeel van Deventer op Stelten en wordt georganiseerd door poppodium Burgerweeshuis in samenwerking met VVV Deventer/inDeventer.

Tricklebolt – Open the Gate – 360video – live at Hoogtevrees 2017