Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

De Grote Kick-Off haalt weer een grote Nederlandse band naar Deventer: Chef’Special!

Chef’Special + Jeangu Macrooy op Grote Kick-Off 2017!

Chef’Special opent 31 augustus het nieuwe studiejaar en het culturele seizoen 2017/2018 op het Grote Kerkhof. In het voorprogramma zal de Edison-award genomineerde Jeangu Macrooy schitteren.

De Haarlemse band Chef’Special gaat al bijna tien jaar mee in de Nederlandse popmuziek en heeft daar zijn eigen plek stevig veroverd. Wat allemaal begon met een trip door Europa in een tourbusje heeft geleid tot benoeming van 3fm Serious Talent, DWDD-huisband en tal van hits in de Nederlandse hitlijsten. Ze stonden zelfs in de Noord-Amerikaanse tour van Twenty One Pilots bij 47 shows in het voorprogramma. Het nummer ‘In Your Arms’ heeft op plek 187 van de Top 2000 gestaan. In 2017 heeft de band het nieuwe album ‘Amigo’ uitgebracht en staan ze naast uitverkochte AFAS live (voorheen HMH) shows en Ziggo Dome show op het Grote Kerkhof in Deventer.

De Surinaamse songwriter Jeangu Macrooy heeft een krachtige en soulvolle stem, samen met producer Perquisite maakte hij het album ‘High On You’. Jeangu Macrooy werd afgelopen jaar genomineerd voor een Edison-award, won dit jaar de Popprijs Overijssel en staat onder andere op het North Sea Jazz Festival.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Golden Earring op de tweede dag (1 september) van de Grote Kick-Off speelt, voor deze show moeten tickets worden gekocht via de website van het Burgerweeshuis.

De Grote Kick-Off is een initiatief van Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer. Partners van de Grote Kick-Off zijn Saxion Hogeschool, Aventus Vereniging Cultuur Grote Kerkhof en De Stentor.

De Grote Kick-Off met: Chef’Special & Jeangu Macrooy | donderdag 31 augustus | Grote Kerkhof, Deventer | Open: 19:00uur | Aanvang 19.30uur | Entree: Gratis | Meer informatie | FB-event