Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Tijdens Deventer op Stelten gaat de Burgerweeshuis-tuin weer open!

Deventer op Stelten komt er weer aan, dat betekent dat het Burgerweeshuis de poort weer open gooit voor de Festivaltuin! In hartje centrum toveren wij onze binnentuin om tot een ware stadsoase, kom tussen de theatervoorstellingen door voor een verfrissend drankje of kom voor een goeie maaltijd van Mr. Hapje. Het hele weekend door staan het Mobiele Naaiatelier en Juke-O-Cycle in onze tuin. Check alvast in bij het facebook-event.

Het Mobiele Naaiatelier

The Sound of Sewing: Een vrolijke straattheater voorstelling waarin naaien, theater en muziek naadloos samen gaan. Terwijl de dames naaien en ter plekke mooie en unieke creaties op de kleding van het publiek improviseren wordt er gedanst, gezongen, en geflirt. Wat leidt tot verrassende en hilarische situaties, tot groot vermaak van het publiek. Dus schroom vooral niet om een kledingstuk mee te nemen waar jij een mooie creatie op wil laten zetten!

Juke-O-Cycle

Juke-o-Cycle is een jukebox op wielen : een driewieler moto uit de 50’s met vintage jukebox, surfplank en kauwgomballenmachine ! Ontdek de uitgekozen selectie van 45 toeren singles gerangschikt per genre of thema: Kitsch, Flower Power, Roots, Garage Rock, Tropical grooves, Vlaanderen Kermis, Oldies but goodies, Jaren ’80, Slows… Maak zelf de keuze van je favoriete songs en stop ze in de mixer… DJ Uncle Ben mengt de plaatjes aan mekaar tot een door het publiek bereide muzikale cocktail… Smeer de beentjes in en breng je eigen vinyl mee voor dat ultieme verzoeknummer!