Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Golden Earring geeft groots openluchtconcert op de Grote Kick-Off in Deventer

Golden Earring op Grote Kick-Off

Golden Earring voor groots openluchtconcert op 1 september naar Deventer. Met de Lebuïnuskerk als decor staat de band van rockicoon Barry Hay op de derde editie van de Grote Kick-Off op het Grote Kerkhof. Kaartverkoop voor het openluchtconcert is reeds gestart op onze website.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort in de jaren 70 en 80 met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, met Tits ’n Ass uit 2012 als het meest recente wapenfeit. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Tricklebolt

De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is als BurgerBeurs band met een debuutalbum op zak de wijde wereld ingetrokken. Naast hun eigen shows verzorgden ze voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep. Tricklebolt maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox.

Arrangementen bij Vermeer en Jackies’ No11:

Speciaal voor de Grote Kick-Off bieden we weer zeer fijne arrangementen aan met de lokale horeca. Zo heb je voor €55,- een complete avond uit met diner bij Restaurant Jackies’ No11 en Hotel Huis Vermeer. Selecteer de tickets tijdens het bestelproces.

Beide restaurants bieden een hoogstaand tweegangen-diner aan met een heerlijk openingsdrankje en koffie of thee achteraf.

Concert: Golden Earring + Tricklebolt | Open Air | Datum: 01-09-2017 | Locatie: Grote Kerkhof Deventer | Tickets: €30,- excl. Serv. Kosten| Start kaartverkoop: zaterdag 15 april om 10.00uur