Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Voor de Kusjes P Matinee zijn we op zoek naar jouw ervaringen/anekdotes met oud Burgerweeshuis directeur Pascal Bouma

In 2008 werden velen opgeschrikt door dit tragische bericht. Tien jaar geleden, alweer hoor je dan te zeggen. En elk jaar is er een te veel. Maar we grienen niet. We gaan door en maken der wat moois van zoals dj Groefridder dat als geen ander kon. Leuke middagen, bizarre avonden, gezelligheid, hard lachen en goede muziek.

Twee vrienden organiseren een middag in Pascal’s geliefde Burgerweeshuis Dan brengen we waar hij van hield en ons als vrienden en familie verbond. Uiteraard met een groot gevoel voor gastheerschap, een door hem zelfverzonnen duiding voor wat hij zo belangrijk vond en als geen ander beheerste.

Voor deze middag zijn we op zoek naar anekdotes van jou over Pascal, heb jij nog een mooi (of ongemakkelijk) verhaal? Gooi het hier in het facebook event, dan zorgen we dat het gebundeld wordt op de dag zelf. Ook foto’s of filmpjes mogen in het facebook event gedeeld worden.

Dit evenement is een benefiet, waarin de opbrengst van de Praght bieren en de ticketinkomsten naar het KWF gaan. Bestel alvast je ticket voor 18 februari.