Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Twee dagen ademt Deventer de sfeer van Country, Roots en Americana tijdens Route 77

Route 77 met Daniel Romano & The Paladins

7.189 Km ten westen van Deventer ligt Deventer, USA. Gelegen aan Route 77 en de Mississippi is Deventer, Missouri de inspiratiebron voor dit kersverse festival. Aan onze eigen IJssel brengen we op 10 en 11 november het geluid van de Mississippi. Route 77 is dé plek voor liefhebbers van roots & country. Tijdens de eerste editie in de Grote Synagoge en het Burgerweeshuis verwelkomen we o.a. Daniel Romano en The Paladins in Deventer, Overijssel. Bestel een combiticket voor beide dagen met korting.

Daniel Romano & Steven Lambke in de Grote Synagoge

De Grote Synagoge wordt op 10 november opengesteld voor Daniel Romano en Steven Lambke. De muziek van Romano leent zich uitstekend voor een seated concert op zo’n bijzondere locatie. Bestel tickets.

The Paladins, T-99 en Matthew Logan Vasquez

The Paladins uit San Diego is één van de beste rock ’n roll-bluesbands. Samen met bands als Los Lobos en The Blasters waren The Paladins één van de kopstukken in de Californische roots en rockabilly muziek scene van de vroege jaren ’80. Door de jaren heen ontwikkelde The Paladins een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz die verder reikt dan de standaard rockabilly sound. Bestel tickets.

Daniel Romano – Valerie Leon

The Paladins – New World

T-99 – Motorcycle Years