Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

De kop is eraf, na een succesvolle Grote Kick-Off blikken we vooruit naar een goed gevuld seizoen!

Het Grote Kerkhof in Deventer was voor de derde keer de plek waar het nieuwe culturele seizoen geopend werd. In navolging van Kensington, Typhoon en BLØF was het dit jaar tijd voor Chef’Special en Golden Earring om twee grootse openluchtconcerten geven.

Met zo’n 5000 bezoekers voor Chef’Special en voorprogramma Jeangu Macrooy en 2200 bezoekers bij Golden Earring en Tricklebolt kan het Burgerweeshuis spreken van wederom een succesvolle editie van de Grote Kick-Off. De voorprogramma’s werden eveneens zeer goed ontvangen door het publiek, de talentvolle Jeangu Macrooy speelt 8 december een eigen clubshow in het Burgerweeshuis. De jonge rockers van Tricklebolt openden voor Golden Earring, de band uit Salland komt uit het talentontwikkelingsprogramma ‘Burger Beurs’ van het Burgerweeshuis.

De Grote Kick-Off is een productie van poppodium Burgerweeshuis en wordt mede mogelijk gemaakt door: inDeventer, Saxion, Aventus, De Stentor, horeca aan het Grote Kerkhof, Fonds Cultuur & Economie en de gemeente Deventer.

Foto’s van de Grote Kick-Off

Nieuw Seizoen

Het nieuwe Burgerweeshuis-seizoen kenmerkt zicht door een gebalanceerde mix van pop, rock, reggae en uiteraard een sterk dance-aanbod. Check het programma voor het nieuwe seizoen hier.