Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Hoogtevrees

Vrijdag 7 juli

Even een break nodig van het hoogstaand buitentheater van Deventer op Stelten? Strijk dan neer in het park op De Worp waar je op hoog niveau kunt luieren maar wel met beide benen op de grond.
Met heel veel bands, dj’s, een hapje en een drankje. Lekker relaxen in het oudste openbare stadswandelpark van Nederland en helemaal gratis toegankelijk.
Laat alvast in het Facebook event weten dat je erbij bent!

Linde Schöne 19.00 – 19.30

Linde kun je omschrijven als een singer/ songwriter maar ze voldoet ook aan alle kwalificaties van een rapper. Ze vertelt haar verhaal op een levensechte en rauwe wijze.
September 2016 verscheen haar debuut EP ‘Liefde van de Vloer’ met de videoclip ‘Club Overleeft Wel’. Op de EP staan producties van bekende namen uit de beat- en hiphopscene; Boeboe, Filosofische Stilte, Subp Yao en Linde Schöne zelf.

K1 Kerbusch 20.00 -20.30

Terry Kerbusch staat bekend om zijn eigenzinnige vocaal, zijn harde en eerlijke teksten en ongeëvenaarde flows en woordspelingen. Hij komt dit jaar van de grond als solo artiest met o.a. tracks als “BenDeLeider” en “NietDansen”.
Op zijn solo plaat ‘Tering Bende’ horen we harde, frisse sounds, geproduceerd door dj/producer Wantigga.

Paul Sinha 21.00 -21.30

Op 20-jarige leeftijd tekende Paul Sinha bij zijn droomlabel Top Notch. Een verpletterend optreden op Noorderslag volgde, hij was 3FM Serious Talent en een album komt eraan.
Hij ruilde rap in voor zang en maakt nu zowel elektronische als akoestische R&B waarin het liedje altijd centraal staat. De man is een ware kameleon en kiest daar bewust voor. Muziek maken in alle vormen en maten is wat hij wil en dan ook nog het liefst voor iedereen!

Adje 22.30 -23.30

Hij mag zich met recht een zwaargewicht in de Nederlandse rapgame noemen. Dankzij toonaangevende hits als ‘Hele Meneer’, ‘Fok Wachten’, ‘Verlof’ en ‘I Don’t Wanna’ is Adje al jaren geliefd op straat en in de clubs. In 2017 brengt de Amsterdamse rapper samen met Esko het album ‘Streetknowledge’ uit. Daarvan verschenen al de singles ‘Maradona’ en ‘Blessing Met Een Curse’.

Hoogtevrees After: Borrelnoot vanaf 23.00

Na al het rapgeweld in de frisse buitenlucht is het tijd voor je dosis R&B (90’s tot future) en Hiphop in het Burgerweeshuis. Er wordt weer flink uitgepakt met de visuals en natuurlijk zijn jullie daar.