Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Hoogtevrees

Hoogtevrees

Hoogtevrees heeft dit jaar weer wortel geschoten in het Worpplantsoen. Het oudste stadspark van Nederland vormt het intieme decor voor een bijzondere mix van muziek en theater. Nieuwe vormen van circus en acrobatiek worden afgewisseld met artiesten en muziek uit alle windstreken. Dit jaar vindt het festival plaats op 6, 7 en 8 juli.

Laat alvast in het Facebook event weten dat je erbij bent!

Accordeonist Mario Batkovic uit Bosnië voert de line-up aan, met optredens op de meest prestigieuze festivals op zijn cv is het nu tijd voor een wonderlijke show op de zaterdag van Hoogtevrees. Het Nederlandse De Kift bestaat 30 jaar en viert dat op Hoogtevrees, fans kunnen zelfs de setlist bepalen van de show. Op de zondag een Belgische invasie met onder andere de Ethiopische Jazz van Black Flower en een exotische excursie met Condor Gruppe. Een mix van internationale hoogvliegers tot lokale Monkey Jam artiesten staan op Hoogtevrees festival geprogrammeerd. Kom naar het Worpplantsoen om je te laten inpakken, verrassen, heerlijk te eten bij de foodtrucks, kinderen te laten spelen in de klassieke kermisattracties en te genieten van bijzondere muziek.

Een van de grootste acts van Deventer op Stelten, Cirque Inextremiste, geeft ook acte de présence op het Hoogtevrees terrein, de Franse theater act is te zien met de Nederlandse première van de productie ‘Exit’. Met deze voorstelling worden de grenzen opgezocht met gewaagde stunts rondom een heteluchtballon!

Complete Line-up Hoogtevrees:
Mario Batkovic – Cirque Inextremiste – De Kift 30 jaar – Namibian Tales Kalahari Encounters – Ooostblok – Peter de Graaf – Condor Gruppe – Black Flower – Project Rakija – Zitakula – Awkward I – Monkey Jam.

Spotify Playlist Hoogtevrees 2018