Cvdt logo
Word lid van de Club van de Toekomst!

Bouw mee aan de Club van de Toekomst, dé plek in Deventer waar jij de komende jaren terecht kan voor de beste concerten, dansavonden en festivals. Om onze trouwe bezoeker te belonen starten wij in 2018 met een eigen lidmaatschap, hiermee kan je vette kortingen op Burgerweeshuis concerten en dansavonden krijgen.

Met dit lidmaatschap bouw je mee aan het Burgerweeshuis, een club met toekomst. Naast de fijne kortingen willen we echt samen met jou aan de toekomst werken. We zullen in de loop de tijd de Club van de Toekomst uitbreiden. Denk hierbij aan een eigen community waarin jij mee kan denken over bijzondere acts, het eerste op de hoogte bent van de nieuwe bevestigingen en ideeën kan aandragen.

Regelmatig zullen wij shows tippen speciaal voor Clubleden, denk hierbij aan gratis entree voor een aantal bijzondere shows door het jaar heen. Wisselend van nieuw talent tot de gevestigde acts, deze zullen in de maand van het concert bekend worden gemaakt.

Hoe ziet het lidmaatschap er uit?

We hebben drie niveaus, allen met eigen kenmerken:

€25,- per jaar Je krijgt standaard €2,- korting op concerten en dansavonden in het Burgerweeshuis
Je krijgt van ons een Burgerweeshuis-sticker toegestuurd.
€50,- per jaar Je krijgt standaard €3,- korting op concerten en dansavonden in het Burgerweeshuis
Je krijgt een exclusief Burgerweeshuis T-Shirt toegestuurd.
€250,- per jaar Wow, jij draagt ons echt een warm hart toe! Daarom krijg je van ons per maand twee vrijkaarten te besteden bij al onze concerten en dansavonden.
Daarnaast krijg je een gepersonaliseerd Burgerweeshuis-merchandise-pakket en organiseren we voor deze clubleden een dineravond met partner/introducé.

Het lidmaatschap is gemakkelijk via IDEAL hieronder aan te schaffen, je krijgt na bevestiging van ons een account in ons ticketingsysteem waar je alles verder kan regelen. Als je al een account hebt, koppelen we die met je huidige account.

Extra’s:

  • Leden krijgen 10% korting bij Plato Deventer
  • Leden krijgen 10% korting bij Walk-In

Word Lid!

Selecteer een optie
Selecteer een frequentie