Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Anders

Talentontwikkeling

Het Burgerweeshuis heeft naast het organiseren van concerten en dancefeesten nog een andere taak: het ondersteunen van regionaal talent. Dit doen we door middel van Burgerpop, Burger Band Clash en het Podiumplan.

BURGERPOP

Het Burgerweeshuis organiseert 4 keer per jaar Burgerpop voor talentvolle artiesten uit Deventer en Overijssel. Een mooie kans om op het Burgerpodium te staan. Wil jij met je band op Burgerpop spelen en kom je uit Overijssel, dan kun je je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar: Harold

BURGER BAND CLASH

Elk jaar op Goede Vrijdag organiseert het Burgerweeshuis de Burger Band Clash. Zes jonge bands spelen ’s middags op straat om geld op te halen voor een goed doel, vervolgens doen ze een korte sessie tijdens Praamstra Live. Tot slot staan ze ’s avonds op het podium in Het Burgerweeshuis voor een deskundige jury. Deze jury kiest de Beste Band, Beste Straatmuzikant en Beste Muzikant.

Speel je in een band en is de gemiddelde leeftijd jonger dan 25 jaar? Geef je dan op voor Burger Band Clash door te mailen naar:
Harold

Burger Beurs

Met het project “Burger Beurs” coacht Het Burgerweeshuis elk jaar drie talentvolle bands uit de omgeving van Deventer.
De bands krijgen een coachingsprogramma op maat aangeboden. Dit project wordt door de provincie Overijssel gefinancierd.

Burger Beurs bands uit het verleden:
2010: Lick, Paceshifters en The Pilots
2011: De Nieuwe Stempel, Grown Cold en Sideditch
2012: Are You A Lion, Phunx en Iron Palm
2013: WilhelmFreddie, Lise Low en het Deventer Songwriters Gilde
2014: Waldorf, Rob Dekay en De Sluwe Vos
2015: The Hidden Agenda, Vans ’n Purp en Tricklebolt

BURGER BAND NIEUWS:

Elke maand gaat er een nieuwsbrief uit naar bands uit Deventer en omgeving. Hierin staan onder meer tips voor wedstrijden, bands gezocht en Deventer bands in het nieuws. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief in de rechter kolom.

Contact & Info

Harold de Boer

Mail:
Harold de Boer

Telefoon:
0570-619198

Nieuwsbrief: