Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 12,50 incl. servicekosten
Zaal open:
19:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Grote Kerkhof
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Orkest van het Oosten

Poppodium het Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer presenteren de grootste Kick-Off ooit.
Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt uitgebreid gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten op het Grote Kerkhof te organiseren in plaats van de gebruikelijke twee dagen.
De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek.

Kaarten voor deze avond zijn inclusief zitplaats online voor € 12,50 verkrijgbaar en op de dag zelf voor € 15,-.

Afsluiter van de Grote Kick-Off is een klassiek concert van het Orkest van het Oosten. Dit is één van de beste symfonieorkesten van ons land en onder meer bekend van het AVROTROS-programma Maestro.
Het voltallige orkest treedt aan om een sfeervol en spectaculair concert te geven. Bekende en meeslepende klassieke melodieën volgen elkaar in hoog tempo op, met een paar speciale Deventer accenten. Zo haalt de Amerikaanse gastdirigent Ryan Bancroft een prachtig werkje van de onterecht vergeten Deventer componist Isaac Houck onder het stof vandaan.

Rob Dekay

Special guest deze avond is Deventer country-popzanger Rob Dekay. Als ambassadeur van Deventer 1250 bracht Rob Dekay in januari zijn single ‘Tevreden’ uit, geschreven ter ere van de festiviteiten rondom het 1250-jarige jubileum van Deventer. Samen met het orkest brengt hij een speciaal voor dit concert georkestreerde versie.

Zin in een complete avond uit? Heerlijk eten voorafgaand aan de show? Check dan snel de Grote Kick-Off Arrangementenshop! O.a. Hotel Huis Vermeer, No11, Davo Bieren, De Rode Kater en Fooddock doen mee!

Dit concert is tevens de afsluiting van het samenwerkingsproject van het orkest met nieuwe doelgroepen in Deventer, medegefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie.

Nog Meer