Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 22,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge is een innemende muzikant met een grote passie voor vervlogen tijden. Met zijn goed geoliede begeleidingsband brengt hij een authentieke mix van rauwe country, blues, jazz, ragtime en western swing. Hierdoor lijkt het helemaal of de strak in het pak gestoken Pokey en zijn vrienden rechtstreeks uit de jaren dertig komen.
In mei 2017 kwam zijn nieuwe album Manic Revelations uit. De blues roots van de muziek blijven duidelijk hoorbaar, maar op dit album is ook een zachter, meer jazzy geluid, te ontdekken. Zijn nummers gaan over innerlijke demonen en ook over actuele onderwerpen zoals spanningen over de rassenkwestie en de economie in Amerika. Pokey LaFarge en band verpakken al deze kopzorgen met onbuigzaam optimisme: de swingende klanken van blazers, harmonica, piano en Pokey’s doorleefde stem zullen altijd zegevieren.

Dan Tuffy

Al in de jaren tachtig belandde Dan Tuffy vanuit geboorteland Australië met zijn toenmalige band Wild Pumpkins at Midnight in Nederland. Aan het begin van deze eeuw richtte hij in ons land het eigenzinnige folkroots-gezelschap Big Low op, later trad hij ook nog lid van balkanformatie Parne Gadje.
Zijn solo-werk vindt zijn oorsprong in sobere, melancholische en akoestische country noir, met persoonlijke teksten over zaken als liefde, ontrouw en scheiding.

Nog Meer