Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
14:30 uur
Aanvang:
15:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Zing Nederlands met me in Deventer

Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen
Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert dit jaar zes keer ‘Zing Nederlands met me” in Deventer, een initiatief van zangdocente Annemieke Brouwer.
Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders.

De Stichting Zangcultuur Deventer zorgt voor musici, een voorzanger en liedteksten die op een scherm geprojecteerd worden. Onder begeleiding van artiesten als Rami Mershed, Ard Nijland en Siebren Zijlstra worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Er staan onder meer liedjes van Guus Meeuwis en André Hazes op het programma. Inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt een uur lang samen gezongen. Na afloop kan nog nagepraat worden.
Aanmelden is noodzakelijk. Klik hier om je aan te melden voor deze middag.

Zing Nederlands met me is onderdeel van Deventer 1250 en is mede mogelijk gemaakt door het Burgerweeshuis en de gemeente Deventer.

Nog Meer