Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Meindert Talma

Je denkt dat het komt, dat begin december 2017 uitkwam bij Excelsior Recordings / Uitgeverij Passage, is het 2e deel van Nederlands Onbekendste Popster.
De voorstelling ‘Je Denkt Dat Het Komt’ is een meeslepende audiovisuele trip van anderhalf uur waarin Meindert en zijn band (Jan Pier Brands op gitaar, Janke Brands op bas, Johan Kooi op drums en Herman Grimme op toetsen) je meeneemt in een gezongen / verteld (film)verhaal over de vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende Noordelijke outsidermuzikant en schrijver in de Nederlandse muziek- en schrijverswereld.

Enkele perscitaten over Je denkt dat het komt:

Humo (*): “‘Net mijn debuutalbum gemaakt / Ik werd geprezen, maar ook gehaat’: zo trapt Meindert Talma zijn geweldige nieuwe plaat op gang. Droogkloot, romanticus, hemelbestormer of damspel-aficionado: Talma is het allemaal”. (Vincent Cardinaal, 27 december 2017)

De Volkskrant (****): Muzikaal zijn de liedjes in “Je denkt dat het komt” fraaier en veelzijdiger getoonzet dan ooit (…) Een dik jaar na zijn prachtige sportballade “Jannes van der Wal” onderstrepen plaat en boek opnieuw zijn unieke stijl en stem in de Nederlandse popcultuur. (Gijsbert Kamer, 8 december 2017)

Trouw (****): Mateloos fascinerend en volstrekt uniek (Klaas Knooihuizen, 15 december 2017)
Het Parool: Deze kerstvakantie behoorde wat mij betreft toe aan Woody Allen en Meindert Talma (…) Woody Allen en Meindert Talma hebben nou eenmaal allebei the touch of genius, waardoor alles wat ze maken op een onverklaarbare manier interessant is. Ik ben blij dat ze bestaan. (Gijs Groenteman, 29 december 2017)

Nog Meer