Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 13,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Leafs

Met 16 is Leafs de jongst getekende artiests op Noah’s Ark ooit. Na het zien van zijn video ‘Race’ neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samen-werkingsverband.
In mei 2017 verschijnt “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: “Adventures”, met daarop o.a. de singles Mikado en Mamacita. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap-en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Op hét showcasefestival Eurosonic/Noorderslag eindigde Leafs dit jaar op nummer 2 in het overzicht van 3voor12 van de 25 beste acts op Noorderslag:

“ESNS18: Leafs heeft de toekomst

Jongste artiest van het festival geeft misschien wel de meest overtuigende show."

Individuals

Individuals is een 8-man tellend collectief uit Rotterdam en omstreken. De jonge groep bestaat uit rappers, producers en Dj’s en staan voor diversiteit. Niemand in de groep is hetzelfde, waardoor ze telkens verfrissend kunnen komen.
De individuele leden hebben ieder hun eigen sound dat het beste naar voren komt wanneer ze hun
krachten bundelen.
Rappers Dentalhon en Cry hebben met clips als ‘Gangshit’, ‘Joggen’ en ‘Soda’ al laten zien dat ze er zijn om te blijven terwijl Iced Out Blue op ‘Ze Wil’ liet zien hoe divers het collectief is. Een mix van charisma en explosieve energie zorgt ervoor dat ze het publiek goed mee kunnen krijgen tijdens shows, wat ze hebben laten zien in de Maassilo en zelfs in het buitenland.

foto: Steffie Lahaye

Nog Meer