Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 18,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

High on Fire

Vuurwerk met High On Fire! De band bestaat 20 jaar en viert dat met een aantal speciale shows met de titel "Twenty Sunless Years with High On Fire.”

High on Fire zorgt dat de beste elementen van Venom, Motörhead, Celtic Frost, Black Sabbath en Slayer in een vette stonerdoomsound wordt gegoten. En dat kun je aan niemand beter overlaten dan de voormalige gitarist van de legendarische stonerband Sleep, Matt Pike.
De band is druk bezig met de opvolger van het album Luminiferous uit 2015. Al 20 jaar laat deze band uit Californië zien hoeveel power je met drie man kan ontwikkelen en dat zal op het nieuwe album niet anders zijn. Maar natuurlijk gaat er niets boven een liveshow. Bereid je voor op een avond loeizware riffs, beukende drums en natuurlijk de allesverwoestende strot van Pike.

Speciaal voor dit concert kun je via de Facebookpagina van High on Fire verzoekjes indienen.

Black Rainbows

Geen onbekende band voor het Burger want ze stonden anderhalf jaar geleden in het voorprogramma van Brant Bjork op ons podium.
Dit psychedelische trio uit Rome omschrijft zichzelf als het bastaardkindje van hardrock uit de ’70, stonergroove uit de jaren ’90, hints van Black Sabbath, MC5 en Led Zeppelin, samengesmolten met vrije invloeden van Nebula en Fu Manchu.
“Rare jongens, die Romeinen”.

Nog Meer