Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 18,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Claw Boys Claw

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want het nieuwe album, ‘It’s not me, the horse is not me, part one’ kwam 23 februari uit!

De band heeft door de jaren heen een muzikale ontwikkeling doorgemaakt van garagepunk naar de meer melodieuze moerasrock. Hoogtepunten van de band zijn Shocking Shades, De Kus, Pinkpop, voorprogramma van Nick Cave en de hit ‘Rosie’.

Fuz

Fuz is een all-girlband uit Amsterdam.
Ze schrijven catchy nummers waarin van alles samenkomt; pop, 60’s, rock, punk en garage.
In 2009 waren ze de jongste band ooit op Lowlands en in het voorjaar van 2014 toerde ze mee met Claw Boys Claw. Kort daarna brachten ze hun EP ‘’Sugar Coated’’ uit op vinyl.
Met Fuz on stage is een sugar rush verzekerd!

Nog Meer