Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 12,00 incl. servicekosten
Zaal open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
18+

DVS1 + Jonas Körbl

Na onze eerste uitverkochte editie in Het Burgerweeshuis is het natuurlijk wachten op de tweede. Dit gaat plaats vinden op vrijdag 9 maart 2018.

We hebben niemand minder dan DVS1 weten te strikken. Deze artiest pur sang is geboren in Sint-Petersburg, Rusland en op jonge leeftijd gemigreerd naar de States. Daar werd hij al snel een begrip in de “Midwest rave scene”.

Zijn eerste release in 2009 was op het label van Ben Klock: Klockworks. In 2011 werd zijn eigen label HUSH geboren. Hij vindt zichzelf op de eerste plaats een DJ en pas daarna een producer. Een DJ die wereldwijd bekend staat om zijn mixkwaliteiten. Hij is resident in het Berlijnse Berghain en hij draait op alle grote festivals in binnen en buitenland. Jullie kunnen er vanuit gaan dat DVS1 er nog een flinke schep bovenop doet in vergelijking met onze geslaagde eerste editie!

We hebben als support act onze eigen Jonas Körbl weten te strikken. Hij heeft net zijn plaat gereleased op Dynamic Reflection en gezien het enthousiasme van grote artiesten wordt zijn talent benadrukt en erkend!

Nog Meer