Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 15,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

The Ex + Fratsen

The Ex – album release

Goed nieuws! The Ex komt met een nieuwe plaat genaamd “27 Passports”. Begin dit jaar ging de band drie maanden lang de oefenruimte in om te werken aan nieuw materiaal. In juli werd de nieuwe set in Amsterdam uitgeprobeerd waarna er tijdens een paar korte tours nog werd geduwd en getrokken zodat de nummers in oktober konden worden opgenomen door Kasper Frenkel in de Electric Monkey Studio in Amsterdam Noord. In drie dagen werden tien tracks op de gloeiende plaat gezet. De eerste Ex plaat sinds 2013 en nu als ‘four-piece’; zinderend, schurend, speels en wonderbaarlijk. De 28e Ex plaat, uit eind maart op CD, LP en digitaal, compleet met een 36 pagina’s fotoboek van van Andy Moor. Op tour in Nederland en natuurlijk ook in de rest van de wereld.

Fratsen

Ieder mens maakt fouten. Zo heb je van die gasten die uit pure meligheid een belachelijke bandnaam verzinnen waar ze een kwarteeuw later nog aan vast zitten. God straft. Ma wat dooj d’r an. U begrijpt dat Fratsen het weer doet. Stram en vele rimpels rijker maar feller dan ooit. Er moet nog iets rechtgezet worden. Muzikaal en tekstueel. In deze tijden van apathie en lange tenen is een kleine geweldloze revolutie niet verkeerd. En als niemand anders het doet, ja dan zijn wij wel weer zo gek om die versleten handdoek op te pakken. Fratsen heeft afgelopen zomer een nieuw album opgenomen waarmee we vooral ons zelf wilden verrassen in de hoop dat U het ook kunt waarderen.

Fratsen komt met nieuw plaatwerk. Op 14 april presenteert de band Fratsen (Andre Manuel, Roeland Drost, Adri Karsenberg, Frits Rietman, Jacob Raatjes) haar 7e studio album: “SPOOKT
SPOOKT voelt als een logische stap na hun comeback plaat “Caspar”, al is de toon wat lichter en is er meer ruimte voor electronica en gastmusici waaronder zelfs wat strijkers en toeters met bellen.

Nog Meer