Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 7,50 incl. servicekosten
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Grote Prijs van Nederland

De Grote Prijs van Nederland heeft een vernieuwde competitie met talentprogramma’s en masterclasses. De organisatie, die al sinds 1983 bekend staat als dé competitie voor jong poptalent, speelt met nieuwe programmaonderdelen in op de behoefte van de muzikant. De Grote Prijs gelooft in de kracht van de Nederlandse popmuzikant, maar ziet ook dat jonge ambitieuze artiesten een opstap nodig hebben om verder te komen. Met de nieuwe onderdelen koppelt de Grote Prijs talent aan de markt en helpt het muzikanten zich te ontwikkelen op artistiek, zakelijk en promotioneel gebied.

De Grote Prijs heeft veel grote talenten voortgebracht. Typhoon, Eefje de Visser, Kalibwoy, Lucky Fonz , Dio, Ronnie Flex en Ali B stonden allemaal in de finale. Deze Grote Prijs-artiesten hebben na de Grote Prijs een succesvolle muzikale carrière opgebouwd.
Vanavond in het Burgerweeshuis de kwartfinale van de singer-songwriters.

Nog Meer