Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
14:30 uur
Aanvang:
15:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Enrico Berretta

Maak kennis met het opvallende stemgeluid van singer-songwriter Enrico Berretta. De authentieke en eigenzinnige pop/folksongs die Enrico schrijft, hebben meteen de neiging in je hoofd te blijven hangen en zijn gebaseerd op levenservaring en de manier waarop hij de wereld beleeft.

In 2007 bereikte hij de finale van de Oogst Van Overijssel, waardoor zijn bekendheid als singer-songwriter toenam. Deze singer-songwriterwedstrijd gaf Enrico destijds nog meer drive om verder te gaan. Dit zorgde ervoor dat hij in januari 2010 door de jury van het Deventer Open Podium (DOP) werd geselecteerd als beste singer-songwriter.

Zijn teksten raken je in het hart door hun eenvoud, uitgedrukt in melodieuze composities. Zijn songs stralen een sfeer uit van hoop en vergankelijkheid. Thema’s als dromen, verlangen en liefde staan centraal.
De ongekunstelde en voor een groot publiek toegankelijke songs liggen tekstueel heel dicht bij hemzelf. Zijn bezielde live-performance zorgen geregeld voor verwondering.

Tijdens zijn optreden in het burgerweeshuis café zal hij voor het eerst zijn nieuwe album “Nowhere Homeland” releasen, opgenomen in de zomer van 2017 in de studio (Ragged moutain music) van producer Martin van de Vrugt. Wil je vast een voorproefje?

Nog Meer