Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 11,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Binkbeats (try-out)

De Utrechtse producer en percussionist BINKBEATS gaat op tour. Op 17 januari is de aftrap op het toonaangevende showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen. Daaropvolgend speelt hij een tiental shows in Spanje, Frankrijk, België, Engeland en Denemarken ter support van zijn nieuwe release “Private Matter Previously Unavailable Pt. 1”.
De EP kwam in oktober uit via Vinyl Digital en Kobalt.

Voorafgaand aan deze tour komt hij nog even stevig oefenen in het Burgerweeshuis.

Binkbeats verbaasde als solo-artiest vriend en vijand met een indrukwekkende liveshow. Daarvoor was hij met zijn Boiler Room-videoserie Beats Unraveled al wereldwijd succesvol door tracks van groten als Aphex Twin, Flying Lotus en Caribou met bijzondere, akoestische instrumenten in een ander daglicht te zetten.

Het totaalplaatje van zijn eigen werk onder de naam Binkbeats klopt voor 100%: omringd door meer dan vijftig instrumenten maakt de Utrechter elektronisch georiënteerde muziek welke elke seconde spannender lijkt te worden.
Frank Wienk, de man achter de eenmansband ken je wellicht al van The Kyteman Orchestra. Hij deelt op zijn Instagram meerdere keren per week filmpjes over de instrumenten die hij in zijn muziek gebruikt. Maar het is natuurlijk veel leuker om hem in levende lijve te aanschouwen.

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer