Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
bovenzaal Productiehuis
Leeftijd:
Alle leeftijden

Science Café

Het Science Café Deventer vindt deze keer plaats in de bovenzaal van Productiehuis ON (ingang Burgerweeshuis). Helaas is deze ruimte niet toegankelijk voor rolstoelen.

Wat is leven? Van chemie naar levende cel

De vraag wat leven is houdt de mens al eeuwen bezig. De moderne wetenschap pelt langzaam de lagen af waarachter dit mysterie schuil gaat. In het Science Café van woensdag 10 januari komt prof.dr. Wilhelm Huck, hoogleraar Fysisch Organische Chemie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en in 2016 één van de winnaars van de prestigieuze Spinozapremie, vertellen over de zoektocht naar antwoorden, aan de hand van zijn onderzoek naar (bio)chemische reactienetwerken in de fysische omgeving binnen de cel.

Het Science Café Deventer vindt plaats in de bovenzaal van Productiehuis ON (ingang Burgerweeshuis). De zaal gaat open om 19.30 uur, met live muziek van Martin van de Vrugt. De lezing begint om 20.00 uur. Vanaf 21.15 uur discussie met de zaal onder leiding van James van Lidth de Jeude. De toegang is gratis.

Nog Meer