Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Samuel Jack

Samuel Jack werd geboren in Londen en zijn muzikale opvoeding begon met de oude blues en soul platen van zijn vader en werd later gevormd door de gospel en groepszang waar hij mee in aanraking kwam tijdens zijn verblijf in Zuid-Afrika.
Zijn bijzondere geluid, denk aan Sam Smith, Hozier en Sam Cooke, blijft niet onopgemerkt. Na in 2015 gevraagd te zijn het Avalon podium op Glastonbury te openen, werd Samuel’s muziek door onder meer BBC Introducing/BBC Radio 2, Graham Norton en KRCW Los Angeles opgepikt. Ook de Amerikaanse televisie kreeg lucht van de Britse singer-songwriter; zijn muziek was al te horen in Tv-shows als Nashville, Satisfaction, About A Boy, Grimm en Bull.
Afgelopen jaar tourde Samuel Jack door de UK en speelde op gerenommeerde festivals als Dot To Dot Festival.
Deze zomer speelt hij op een aantal grote festivals, waaronder Secret Garden Party, Greenbelt Festival en
wederom op Glastonbury Daarnaast bracht hij zijn single Let It All Out uit, gevolgd door de ‘feel good’ single Mama Don’t Know Better. Op vrijdag 8 september verschijnt zijn debuut-EP Surrender op het Amsterdamse label Dox Records inclusief de gelijknamige single. Met deze EP op zak is Samuel Jack klaar om ook Nederland te veroveren.

Nog Meer