Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Gonca Akyar

In haar stem liggen de bergen van Anatolië verpakt, de kraanvogels die overvliegen, de puurheid van uitgestrekte tarwevelden, de weerbarstigheid van onstuimige rivieren…

Gonca Akyar (Enschede, 1985) vertolkt met diepe passie de eeuwenoude volksliederen en protestliederen uit Anatolië, die van generatie op generatie zijn overgeleverd tot op de dag van vandaag. Met haar stem wekt ze de menslievende filosofie die in de liederen verpakt ligt tot leven. Ze zingt over de vreugden, het verdriet en het verzet van volkeren, verrast de luisteraar met haar krachtige stem en raakt op onvergetelijke wijze.

Kent u “het kleine meisje met de grote stem” nog niet? Dan is dit de uitgelezen kans om haar muziek live te kunnen ervaren.

Om 12.00 uur te zien in de Deventer Schouwburg.

Nog Meer