Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

My Blue Van

Een Utrechts powertrio die hier en daar doet denken aan The Black Keys en wortels heeft in de rauwe blues, soul en underground hiphop.
Na twee bejubelde/veelgeprezen albums werd in september het derde album ROBOT gepresenteerd.

Van melancholische tot rauwe uitschieters of uptempo nummers – de herkenbare sound van de band, met doorleefde stem van Bas Beenackers, heeft in
samenwerking met producer Simon Akkermans (o.a. Mister & Mississippi, Jungle By Night en Bombay) een vlucht genomen. Hoewel ROBOT een toegankelijker, veelzijdiger en geproduceerder geluid laat horen, zijn de welbekende rafelrandjes en buitenissigheden van de band gebleven. Eerder dit jaar maakte Vrije Geluiden al een reportage van het opnameproces in Kytopia.
Met ROBOT en de eerste single ‘I gotta move’ is My Blue Van hard op weg om vriend en vijand mee te trekken de ontsnapping in. Uit de hectiek: Genieten.

Nog Meer