Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 7,00 incl. servicekosten
Zaal open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
18+

Borrelnoot

deurtickets: € 9,-

Na een broodnodige zomervakantie & een paar gezellige buitenedities bij Piknik, zijn we weer terug in het vertrouwde Burgerweeshuis. Het bekende recept van de gezelligste mensen uit Deventer en de beste DJ’s die ons land te bieden heeft, krijgt een twist met wederom een nieuw decor. We hebben een allstar line-up, aangevuld door de residents die jullie een avond lang de beste Hiphop, R&B, Beats & Riddims geven.

SIROJ
Met producties voor Yellow Claw, talloze Nederlandse mc’s en zijn dit jaar uitgekomen EP “Marble” op Barong Family heeft Joris Titawano AKA SirOJ al genoeg hits op zijn naam staan. Maar ook als DJ zette hij oa Lowlands dit jaar op zijn kop. Wij kunnen niet wachten om hem bij Borrelnoot te zien spelen!

Odin Music ☆
Resident bij Chocolade in Nijmegen, een vaste gast bij Encore in Amsterdam en een druk festivalseizoen achter de rug. Odin gaat lekker! Vorig jaar speelde Odin al bij borrelnoot en het was zo goed dat hij hem graag terug wilden. Get ready!

Natuurlijk zijn de residents Wantigga & Vieze Vedi van de partij en deze keer pakt MCSteef de mic. Meer namen worden nog bekend gemaakt, dus meld jezelf aan voor updates!

Nog Meer