Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 23,50 incl. servicekosten
Zaal open:
18:30 uur
Aanvang:
19:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
  • Route 77

The Paladins

Combiticket

Klik hier voor een combiticket voor beide ROUTE 77 concerten:
10 november ROUTE 77 ft. Daniel Romano

11 november ROUTE 77 ft The Paladins

7.189 Km ten westen van Deventer ligt Deventer, USA. Gelegen aan Route 77 en de Mississippi is Deventer, Missouri de inspiratiebron voor dit kersverse festival. Aan onze eigen IJssel brengen we op 10 en 11 november het geluid van de Mississippi. Route 77 is dé plek voor liefhebbers van roots & country. Tijdens de eerste editie in de Grote Synagoge en het Burgerweeshuis verwelkomen we o.a. Daniel Romano en The Paladins in Deventer, Overijssel.

The Paladins uit San Diego is één van de beste rock ’n roll-bluesbands.
Samen met bands als Los Lobos en The Blasters waren The Paladins één van de kopstukken in de Californische roots en rockabilly muziek scene van de vroege jaren ’80.
Door de jaren heen ontwikkelde The Paladins een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz die verder reikt dan de standaard rockabilly sound. Gedreven door een zwoele contrabas en een ronkende bluesgitaar behoort de band nog steeds tot de beste bands die je live op een podium kunt tegenkomen.

T99

Rootsrocktrio T-99 uit Amsterdam staat al meer dan vijftien jaar aan de top van de Europese alternatieve rootsrock. Op vintage instrumenten speelt T-99 met enorme energie, groot muzikaal vakmanschap en veel passie een uniek brouwsel van muzikale stijlen dat eigenlijk alleen kan worden omschreven als ‘de T-99-sound’. Als je toch vergelijkingsmateriaal zoekt, denk dan maar gewoon aan Dr. John die aan het jammen is met Los Lobos in een volgepakte zweterige garage net buiten Austin, Texas.

Matthew Logan Vasquez

Matthew Logan Vasquez besloot na tien jaar als frontman van Delta Spirit solo te gaan. De uit Austin, Texas afkomstige zanger laat zijn persoonlijke kant zien en zijn muziek klinkt als een alternatieve country versie van The National, maar hij schuwt ook zeker het rijke verleden van de de klassieke country niet. Vorig jaar verscheen zijn debuutalbum ‘Solicitor Returns’.

Nog Meer