Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 18,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Jacqueline Govaert

Het heeft even geduurd maar Jacqueline Govaert is terug. Eerder dit jaar vertrok de voormalig leadzangeres van Krezip naar Los Angeles om met producer Mitchell Froom een nieuwe plaat op te nemen. Dit album wordt Govaert’s derde soloalbum, draag de titel Lighthearted Years en 20 oktober 2017 is de release!
Ze heeft geschreven tot ze alles wat in haar hart leeft gevangen kreeg in melodieën en woorden. Verdriet, geluk en liefde, het verstrijken van de tijd en wat het betekent om 35 te worden. Het contrast tussen de ‘luchtige’ tienerjaren en het leven nu, in de wereld nu.

Alvast een voorproefje met de opener van de plaat: “Back Of My Hand”. Een nummer over grote, onvoorwaardelijke liefde, de mooiste die er is…

Matthew Crosby

Support vanavond is de Amerikaanse singer-songwriters Matthew Crosby. Als bandlid van The Common Linnets geen onbekende in Nederland. Zijn Amerikaanse roots zijn duidelijk terug te horen in zijn muziek.

foto: Karen Rosetzsky

Nog Meer