Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 8,50 incl. servicekosten
Zaal open:
14:00 uur
Aanvang:
14:00 uur
Locatie:
buitengebied De IJssel
Leeftijd:
Alle leeftijden

Festival Oeverloos

Festival Oeverloos Deventer is een nieuw, eigenzinnig cultureel festival in het buitengebied van de IJssel. Tussen drie landgoederen langs de IJssel – Nieuw Rande, Keizersrande en De Haere – kun je genieten van kleinschalige voorstellingen die mooi in het IJssellandschap passen. Theater, circus, dans, zang en poëzie vinden hun plek in een route die zowel te fietsen als te lopen is.
Het programma is verdeeld in een festivalroute (14.00-21.30 uur) en een avondprogramma (21.30-24.00 uur). De festivalroute voert je langs een negental kleine voorstellingen op mooie plekken in het buitengebied. Vanaf 21.30 uur wordt de avond afgesloten met geweldige livemuziek van Zea, het soloproject van Arnold de Boer, zanger van The Ex (do 17 aug), Fratsen met André Manuel (vr 18 aug) en country-noirband Smutfish uit Den Haag (za 19 aug).

Het centrale festivalterrein, waar ook het avondprogramma plaatsvindt, ligt naast De Ravensbosch, Randerpad 4, iets ten noorden van Deventer. Er is parkeergelegenheid op de hoek Sallandweg en Randerpad.

Kaarten

Passe-partout/dagkaart € 20. Deze biedt je eenmalig toegang tot alle voorstellingen en optredens op die betreffende dag. Losse kaartverkoop avondprogramma € 7,50. Losse kaartverkoop op elke speellocatie: prijzen tussen € 2,50 en € 5,00 afhankelijk van de lengte van de voorstelling.
Verkoop dagkaarten en losse kaarten aan de kassa. Dagkaarten en los kaartje avondprogramma ook online te koop via Ticketpunk.

Nog Meer