Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
16:00 uur
Aanvang:
16:30 uur
Locatie:
Hein en Diny Music Hall
Leeftijd:
Alle leeftijden

Broekrock

Broekrock is een knus gratis festivalletje in Broekland, een kwartier rijden van Deventer en er wordt vervoer geregeld vanaf het Burgerweeshuis! Broekrock 2017 bestaat uit twee dagen. Een zaterdagavond met knotsgekke bands als Knarsetand en BlackboxRed en een akoestische zondagmiddag met bijvoorbeeld Vera Bon en Seb Dokman. Er zijn zowel bizarre als breekbare acts geboekt voor het huiskamerpodium ‘Live in the Living’ en er is misschien wel een geheim buitenpodium opgericht voor deze 20e editie van Broekrock.

Kom vroeg in de avond naar Broekrock, pak je fiets of reserveer een comfortabele stoel in het busje dat je oppikt bij het Burgerweeshuis en je daar ’s nachts weer terugbrengt!

Het festival wordt gehouden in en rond de boerderij van Hein en Diny, hoofdpodium is de Hein & Diny Music Hall – een oude varkensschuur die omgebouwd is tot sfeervolle concertzaal. Live in the Living is een klein podium in een garagebox vol banken en kussens voor optimaal luistercomfort. De Hein & Diny Music Hall is te vinden aan de Reuveldsweg 6 in Broekland.

Vervoer
Tot 1 september kun je je plek reserveren in de broekrockbus, hij rijdt voor 2 man, maar ook voor 100 man. Heen: uurtje of 8, terug: uurtje of 1. Kosten: 10 euro voor een retourtje, reserveren doe je op vervoer@broekrock.nl

Nog Meer