Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Mango Zabba

De Utrechtse trip-rock formatie Mango Zabba neemt je mee terug naar de rockende 60’s, spaced met je in de 90’s en schopt je daarna terug naar de toekomst. Met inspiraties als Butthole Surfers, King Gizzard & The Lizard Wizard en The Doors ga je kopje onder in de wacky gitaarriffs en worden de rauwe zangpartijen over je heen gespoeld.

Mango Zabba heeft binnen anderhalf jaar al een goede naam opgebouwd in en rondom Utrecht. Ze stonden in zalen als Metropool, Burgerweeshuis en Sugarfactory en stonden begin 2017 op een showcase tijdens Eurosonic Noorderslag. Daarnaast hebben ze supportshows verzorgd voor o.a. Nick Oliveri (QOTSA), Shaking Godspeed en The Grand East.
Nadat ze in mei 2016 op een drukbezocht Jannarok Festival hun eerste E.P. presenteerden hebben ze een tour gedaan langs de kust van Frankrijk.

Met een arsenaal aan nieuwe songs zijn in het voorjaar van 2017 de studio ingedoken en het resultaat komen ze vanavond laten horen.

Nog Meer