Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 14,00 excl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Awkward I (solo) + Dangers of the Sea

Singer-songwriter Djurre de Haan (ex-bandlid van Alamo Race Track), alias Awkward I viel direct op met zijn sterke debuutplaat I Really Should Whisper. Hij speelde veel als solo-artiest en met band in verschillende samenstellingen.
De afgelopen jaren maakte hij niet alleen als songwriter maar ook als filmcomponist naam met soundtracks voor Aanmodderfakker (waarvoor hij tijdens het Nederlands Film Festival een Gouden Kalf-nominatie kreeg) en ‘De ontmaagding van Eva van End’. Verwacht veel nummers van zijn derde album ‘KYD’ – de opvolger van ‘Everything On Wheels’ uit 2011 – dat in het najaar zal verschijnen bij Excelsior Recordings.

Dangers of the Sea

De sound van de Deense indie folkband Dangers of the Sea doet een beetje denken aan Midlake, met hun prachtige harmonieën en akoestische gitaren. De band laat zich beïnvloeden door de folkscene uit de jaren ‘60 en ’70 en zien Neil Young als hun grootste held en inspiratiebron.
De band van frontman/zanger/drummer Andreas Bay Estrup bevat o.a. leden van Efterklang, Slaraffenland en Saybia!
Na een radiostilte van vier jaar is de Deense band Dangers of the Sea terug met de nieuwe single ’You & I’. Het is de voorloper van het nieuwe album dat op 20 oktober verschijnt via V2 Records.

Nog Meer