Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 10,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Jan Terlouw Junior

Poppodium Burgerweeshuis verandert in schimmige nachtclub

Mensen met VIP-tickets worden om 20.00 uur verwacht.

Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten. Op vrijdag 6 oktober 2017 verschijnt het verhaal Jan Terlouw Junior & The Nightclub in de vorm van een debuutalbum, een comic en een liveshow. Om dit te vieren wordt The Nightclub éénmalig een fysieke wereld. Het Burgerweeshuis verandert 1 dag in het decor van de comic: een schimmige jaren ’20 nachtclub.

‘Bezoekers kunnen op 6 oktober letterlijk het verhaal en dus ook een beetje mijn hoofd binnen stappen. Echt bijzonder dat ik dit in mijn hometown Deventer kan doen’, aldus Jan Terlouw Junior. De avond culmineert in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub, maar bezoekers nemen al vanaf acht uur plaats aan de bar naast de hoofdpersonen uit het verhaal. Het Burgerweeshuis hult die dag éénmalig in rode velours gordijnen, er is een speciale VIP-area met diner en de nachtelijke afterparty vindt plaats in onze Wonder Bar. Tot aan 6 oktober onthult Jan via zijn website elke twee weken programmaonderdelen en gastartiesten voor de albumrelease. Jan: ‘Veeg alvast je agenda leeg op 6 oktober, want dit wordt een feest voor alle zintuigen, we gaan all the way!’. Reguliere tickets, maar ook VIP-kaarten inclusief diner, album/comic en toegang tot het feest zijn beperkt verkrijgbaar.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van provincie Overijssel en gemeente Deventer.

Nog Meer