Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
13:00 uur
Aanvang:
11:00 uur
Locatie:
Deventer
Leeftijd:
Alle leeftijden

Ingress

Zondag 25 juni wordt voor de eerste keer een Ingress Mission Day georganiseerd in en rond de binnenstad van Deventer! Het Burgerweeshuis is de uitvalsbasis en ontmoetingsplek van de organisatie en de ongeveer 800 spelers die deelnemen deze dag.

Maar wat is Ingress precies? Ingress is een app waarmee je virtueel ‘landje pik’ speelt. Het spel bestaat al sinds 2012 en heeft momenteel wereldwijd 2 miljoen actieve spelers. De spelers zijn verdeeld over twee teams die tegen elkaar strijden om ‘portals’. Portals zijn kunstobjecten of andere bezienswaardigheden over de hele wereld, waar je naartoe moet gaan om deze te veroveren.

Tijdens een Mission Day staat de dag in het teken van het lopen van routes langs de meest interessante portals van Deventer. Wil je Deventer ook op deze originele manier ontdekken? Download “Ingress” dan nu op jouw telefoon via Google Play of App Store en (her)ontdek de wereld om je heen!

Voor deelname aan de Mission Day, schrijf je dan in op de officiële pagina van Niantic, de makers van dit spel.

En blijf op de hoogte door de organisatie van Mission Day Deventer op G+ te volgen.

Nog Meer