Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 15,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Mister & Mississippi

Bericht Mister & Mississippi: “Na 6 jaar, 3 albums en honderden club, theater -en festivalshows in binnen -en buitenland hebben we besloten dat het even tijd is voor iets anders. Volgend jaar gaan we prioriteit geven aan andere dingen in het leven dan de band. We nemen nog geen afscheid van jullie maar dat betekent wel dat de aankomende clubshows in Nederland en Duitsland voorlopig de laatste zijn. We hopen jullie te zien bij een van de shows.”
Niet missen dan!

Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen voor het derde album Mirage, opgenomen in Kytopia in Utrecht. De sound wordt gedomineerd door een zwaar en donker geluid van synths, bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en sterke vocalen.
In opbouw, dynamiek en climax is de band venijniger dan ooit en blijft er weinig over van de rustige indie-folk-sound die de eerste albums kenmerkte. Dat zal ook gevolgen hebben voor de liveshows, waar de band een steviger geluid zal neerzetten, ondersteund door een meer dynamische visuele beleving.

Stopcontact

Amsterdam-based Electro-Pop duo Stopcontact released two albums in 2016. The band proclaims to be ‘at the purgatory of a Berlin underground club rising up to your grannies flowery wallpaper heaven’. Live you will witness raging keytarsolo’s, mantric vocal repetitions and drums on steroids moving at a snail’s pace, all courses of a danceable feast."

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer