Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 6,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
14 t/m 17

LetsGo! (14+)

Ben je nog geen 18 jaar en wil je ook wel eens keihard feesten? Kom dan naar LetsGo! Speciaal voor jou toveren we het Burgerweeshuis om tot de vetste club van Deventer.

DJ HAMER

Moombahton, clubhouse en latinhouse, dat is HAMER. Hij weet zeker ook hoe het is om een zaal helemaal uit hun dak te laten gaan door middel van de juiste house in combinatie met wat electro en een snufje trapmuziek.

Max Vermeulen
De in Amsterdam geboren Max Vermeulen is al sinds jonge leeftijd bezig met muziek. Tegenwoordig als DJ/producer van de beste housetracks. Hij deelde het podium al met La Fuente, Mesto en Justin Mylo en komt speciaal voor LetsGo naar Deventer om jullie de beste bangers van het moment te laten horen!

LeBlanc

LeBlanc is een jonge DJ/Producer met een grote liefde voor Deep en Future Beats. Hij is onderdeel van het New Deventer Collective waarbij talloze getalenteerde Deventer muzikanten met elkaar samenwerken en muziek uitbrengen.

LetsGo is een avond gericht op jongeren in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar. Het is een drugs-, alcohol- en rookvrij feest zodat jongeren op een veilige manier kennis kunnen maken met het uitgaansleven van Deventer. LetsGo duurt tot 01:00 ’s nachts.

Nog Meer