Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 14,00 excl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Dope D.O.D. + K1 Kerbush

Dope D.O.D. veroverde met hun mix van dubstep, drum & bass, rave en hiphop niet alleen het Nederlandse publiek. Als support van Korn en Limp Bizkit zagen ze plekken op de wereld die voor weinig Nederlandse bands zijn weggelegd. Dope D.O.D. is in muziek en verschijning dan ook niet te vergelijken met iets anders. De band heeft een vorm gevonden om de tijd en het gevoel van nu om te zetten in muziek.
Dit is niet zomaar een Nederlandse band die het probeert te maken in het buitenland, dit is een internationale band die opereert vanuit Nederland.
Vorig jaar kwam Dope D.O.D. met een nieuwe release, namelijk Acid Trap dat volstaat met trappy beats. Er wordt samengewerkt met o.a. Simon Roofless en DJ Paul K.O.M. van Three 6 Mafia.

K1 KERBUSCH

K1 KERBUSCH komt met harde, frisse sounds, geproduceerd door producer Wantigga en flowt over zijn leven van ellende, maar wel met een grote knipoog.
Hij is een woordenkunstenaar zeggen zijn fans en op zijn eerste solo plaat wordt duidelijk waarom.
Na FATA heeft K1 KERBUSCH gekozen voor zijn eigen weg en zal in 2017 vele releases op zijn naam zetten. BenDeLeider is de eerste officiële single van de EP “Tering Bende” van hem.

Nog Meer