Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 15,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Dope D.O.D.

Dope D.O.D. veroverde met hun mix van dubstep, drum & bass, rave en hiphop niet alleen het Nederlandse publiek. Als support van Korn en Limp Bizkit zagen ze plekken op de wereld die voor weinig Nederlandse bands zijn weggelegd. Dope D.O.D. is in muziek en verschijning dan ook niet te vergelijken met iets anders. De band heeft een vorm gevonden om de tijd en het gevoel van nu om te zetten in muziek.
Dit is niet zomaar een Nederlandse band die het probeert te maken in het buitenland, dit is een internationale band die opereert vanuit Nederland.
Vorig jaar kwam Dope D.O.D. met een nieuwe release, namelijk Acid Trap dat volstaat met trappy beats. Er wordt samengewerkt met o.a. Simon Roofless en DJ Paul K.O.M. van Three 6 Mafia.

De Alliantie

De Alliantie is een 3-koppige rapgroep met Zwolle als thuisbasis die met minimale middelen een feestelijke, ijzersterke show neerzet gecombineerd met een goede dosis humor. 30 april (j.l.) heeft De Alliantie de goed ontvangen EP ‘Voor de Kids’ uitgebracht. De doelgroep is tieners en jongvolwassenen die niet vies zijn van een portie hip-hop met een pop-randje. De Alliantie heeft bij o.a. Eurosonic 2015, Bevrijdingsfestival Overijssel en New Attraction het dak eraf geblazen en mocht voorprogramma’s verzorgen van o.a. Typhoon, Fakkelbrigade, Jack Parow, en George Baker.

Nog Meer