Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 30,00 excl. servicekosten
Zaal open:
19:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Grote Kerkhof
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Golden Earring

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, met Tits ’n Ass uit 2012 als het meest recente wapenfeit. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Diner-arrangementen Hotel Huis Vermeer & Jackies’ No11

Speciaal voor de Grote Kick-Off bieden we weer zeer fijne arrangementen aan met de lokale horeca. Zo heb je voor €55,- een complete avond uit met diner bij Restaurant Jackies’ No11 en Hotel Huis Vermeer. Selecteer de tickets tijdens het bestelproces.

Beide restaurants bieden een hoogstaand tweegangen-diner aan met een heerlijk openingsdrankje en koffie of thee achteraf.

Tricklebolt

De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is als BurgerBeurs band met een debuutalbum op zak de wijde wereld ingetrokken.
Naast hun eigen shows verzorgden ze voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep.
Tricklebolt maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox.

Nog Meer