Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 11,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

De Avond van Eus

Na het overweldigende succes van de eerste editie organiseert Het Burgerweeshuis opnieuw een culturele talkshow in samenwerking met schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus. Hij ontvangt drie smaakmakers uit de actualiteit, politiek of kunst en cultuur, met wie hij op eigenzinnige wijze in gesprek zal gaan, volledig in zijn eigen ongepolijste stijl, vol humor en gematigde diepgang. Ook zal er tussen de interviews weer een muzikaal intermezzo zijn.

Beatrice de Graaf

Beatrice de Graaf heeft een nieuw spectaculair plan opgevat: ze wil Het Kwaad gaan ontleden. Dit ambitieuze project moet uiteindelijk in een boek resulteren. We kennen haar natuurlijk vooral als terreurdeskundige, maar voor wie er aan twijfelde: deze vrouw heeft meer noten op haar zang. Wie daar alvast een voorproefje van wil zien, moet zijn best doen om een ticket voor deze avond te bemachtigen.

Adriaan van Dis

Adriaan van Dis is dé nestor van de Nederlandse literatuur. De man die met zijn charme en belezenheid iedereen kan laten excelleren in interviews, van beginnende dichters tot Nobelprijswinnaars. En als schrijver is hij natuurlijk van de buitencategorie. Nu heeft hij eindelijk ook weer zelf een nieuwe roman: ‘In het buitengebied’. Een verhaal over eenzaamheid. En daar hebben de liefhebbers naar uitgekeken.

Ancilla van de Leest

Ancilla van de Leest is een presentatrice, voormalig fotomodel en privacy-expert. Kortom: een manusje-van-alles. Onlangs wilde ze als lijsttrekker van de Piratenpartij in de Tweede Kamer komen, maar dat is na een enerverende campagne niet gelukt. Hoe kwam dat? En natuurlijk gaan we het hebben over haar veelzijdigheid. Een last of een zegen?

Nog Meer