Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Diggy Dex

Diggy Dex is de artiestennaam van rapper, zanger en songwriter Koen Jansen. Diggy Dex is al een jaar of tien een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a. Wudstik en Jiggy Djé) maar sinds 2006 solo.
September 2016 kwam zijn vijfde album, ‘Golven’, uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. De single is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de Buma NL Award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich.

De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album. Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.
Ondersteund door een live band rapt Dex net zo indringend over zijn twijfels over het leven als humoristische verhalen over de wereld.

Terilekst

Terilekst is een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene. Hij produceerde voor oa. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect, maakte de officiële remix voor Anouk’s eerste nummer-1 hit Three Days In A Row en bracht het album Spacekees & Terilekst uit met Spacekees.
Beats van Terilekst klinken zoals hiphop bedoeld is; ze staan bol van de liefde voor samples, kicks en snares, maar hebben altijd een eigen geluid.
Vorig jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise.

Nog Meer