Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

Eigenzinnig

Eigenzinnig, het open podium voor poëzie en spoken-word in Deventer. Eigenzinnig biedt een plek aan talentvolle, frisse woordkunstenaars.

Eigenzinnig is het open podium waar jij je hart kan luchten, en jouw zelf geschreven pareltjes met de wereld kan delen!

Of je nu dicht, versjes schrijft of een held bent in spoken word, je bent van harte welkom om je te laten horen op deze fijne avond. Kom met al je vrienden om te genieten, inspiratie op te doen en misschien na afloop zelfs wel een beetje te dansen! Eigenzinnig wordt georganiseerd door Demi Mol en Hidde Stegink, allebei schrijvers met de wil een plek voor jonge creatieve schrijvers in Deventer te creëren.

De avond bevat 4 blokken van 4 sprekers, tijdens de 3 pauzes is er tijd om lekker te luisteren naar de muziek, te praten met de mensen om je heen en natuurlijk wat lucht te scheppen of een biertje te halen. Elke spreker krijgt 5 minuten podiumtijd, ga je over deze tijd heen zal je microfoon langzaam uitgedraaid worden. Om 1 van de 12 plekken te reserveren stuur je een bericht naar de Facebook pagina van Eigenzinnig, hierin zal je antwoord krijgen of er nog plek is en meer informatie ontvangen.

Na de 4 blokken zal de DJ heerlijke plaatjes draaien om de heerlijke mood te versterken zodat er nog lekker gedanst kan worden als opwarmertje voor wat je de rest van de avond gaat doen!

Om de anderhalve maand een nieuwe editie, waarbij iedereen zich kan aanmelden om tijdens een heerlijke avond zijn woordenkunst voor te dragen.

Nog Meer