Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 17,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Shantel & Bucovina Club Orkestar

Shantology – 30 years of club guerilla TOUR 2017

Shantel is de onbetwiste koning van de balkanpop. Met dikke hits als ´Bucovina´, ´Disko Partizani´ en ´Mahalageasca´ op zijn naam weet de Duitse muzikant en producer al jaren de dansvloeren te vullen en maakte hij de Balkan beats mateloos populair.
Over heel Europa verschenen Balkanfeesten. Hij bracht zelfs het klezmer-orkest Mahala Raï Banda in de Nederlandse hitlijsten door mee te helpen aan het nummer ‘Mahalageasca’. Of Stefan Hantel nu in een nachtclub staat (met zijn dj-set), in een concertzaal of op een festival, overal weet hij de dansvloeren om te toveren tot een kolkende mensenmassa. Jiddische klezmer, feestelijke polka’s, vrolijke čoček en knallende gipsy worden overgoten met een moderne popsaus die ook anno 2017 nog steeds onweerstaanbaar is.
Vandaag brengt Shantel zijn complete Bucovina Club Orkestar mee, wat een nog groter feest betekent. Disko Disko Partizani!

Gelukzoekers

Na het concert een GELUKZOEKERS DJ-set Uiteindelijk zijn we allemaal gelukzoekers! Daarom slingeren de Gelukzoekers DJ’s rondom het optreden van Shantel de nodige Türk Pop, Balkan Beats, Indiase Disco, Israëlische New Wave, Nigeriaanse Rock, Peruaanse House, Arabische Acid, Koreaanse Hip-Hop, en andere gelukbrengers het Burgerweeshuis in!

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer