Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 12,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

White Cowbell Oklahoma

White Cowbell Oklahoma mag dan vooral in de kleinere zalen spelen, de band pakt het altijd groots aan. Met ronkende gitaren, cowboyhoeden, foute baarden en powertools zoals slijptollen en kettingzagen. Van elk optreden maken ze een spectaculair feest met een mix van snoeiharde southern- en hardrock, plus een potje powergospel. De show is doordrenkt met jaren 70 invloeden zowel op het muzikale als op het visuele vlak, waarbij je moet denken aan KISS, Alice Cooper, ZZ Top en Deep Purple. Binnen het genre zijn de Amerikanen een van de meest toonaangevende bands en het is dan ook niet vreemd dat de mannen inmiddels een legendarische reputatie hebben opgebouwd in het Europese live circuit.

foto: J.C. Bauge

The Dirty Denims

The Dirty Denims is ’s werelds enige Happy Hardrock band bestaande uit 2 zweterige kerels en 2 sexy rockchicks. Hun muziek is een mix van hardrock, rock
’n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones.
Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer