Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 19,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Kenny B

Kenny B is een reggae en dancehall zanger van Surinaamse afkomst. In zijn geboorteland is hij al een grote ster maar inmiddels heeft hij ook Nederland veroverd. In 2015 werd overrompelde hij met zijn megahit ‘Parijs’ het Nederlandse muzieklandschap. Maar liefst 23 weken stond de single in de top 40 waarvan 7 weken op nummer 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.
Vorig jaar was hij veelvuldig te zien in clubs en op festivals en ook voor dit jaar staat er een tour op de planning.
In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar verschijnt het nieuwe album.

Ruben Annink

Ruben Annink is een Nederlandstalige singer-songwriter die zijn inspiratie haalt uit de grote Nederlandse zangers zoals; Andre Hazes, Guus Meeuwis en Blof, maar dit combineert met een vleugje urban en een eigentijdse sound.

In 2015 was hij een van de kandidaten in het vierde seizoen van De beste singer-songwriter. Hierin stond hij in de finale maar moest hij het afleggen tegen Anna Rune.

Op 22 mei 2015 was Annink samen met Ali B te gast in De wereld draait door. Hier zong Ali B onder begeleiding van Annink “Terwijl jullie nog bij me zijn”; een ode aan zijn twee kinderen. Toen Pia de Jong haar boek Charlotte op 25 januari 2016 presenteerde bij De Wereld Draait Door raakte Annink zo geïnspireerd dat hij terstond over haar een liedje schreef en de avond erop dit live ten gehore bracht bij DWDD.

In 2016 bracht Annink samen met rapper Jonna Fraser en dj en vlogger Monica Geuze een single uit: Nu of Nooit. In datzelfde jaar maakte Annink de titelsong van Angry Birds: De Film

In februari 2017 heeft hij samen met rapper Keizer het nummer Twee shots uitgebracht en ongeveer een maand later zijn single Rokjesdag. Daarnaast heeft hij later dat jaar ook nog het nummer Tijdmachine uitgebracht samen met Teske de Schepper

Zijn nieuwe EP goed zal nog dit jaar uitkomen en de single Goed zag op 20 oktober het licht.

Nog Meer